Διακόσμηση γύρω από Πισίνες Προκάτ: Οικονομικές και Πρακτικές ιδέες!

Πολλοί κάνουν την επιλογή για κάποια από τις πισίνες προκάτ στον εξωτερικό τους χώρο… είναι όμως αυτό αρκετό για να έχω το απόλυτο αποτέλεσμα? Το να περιβάλλω την πισίνα μου με διάφορα πρόσθετα όπως έπιπλα, φυτά, φωτισμό κλπ ακούγεται μια ωραία εναλλακτική, πολλοί πιστεύουν όμως ότι δεν είναι και τόσο οικονομική!

Ας δούμε όμως, τι περιλαμβάνει μια μοντέρνα, καλόγουστη και φθηνή διακόσμηση για πισίνες προκάτ:

Έπιπλα γύρω από πισίνες προκάτ

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι από τις καλύτερες επενδύσεις για χώρους με πισίνα. Σε αυτά μπορείς να χαλαρώσεις με παρέα, να γευματίσεις, να απολαύσεις την πισίνα από έξω, να τα μετακινήσεις και να αλλάξεις διαρρύθμιση και συνδυασμούς και διάφορα άλλα. Γενικά από τις λύσεις που θα προτείνουμε για διακόσμηση σε πισίνες προκάτ είναι η ακριβότερη, αλλά οι επιλογές που σου δίνει σε αποζημιώνουν.

Αξεσουάρ αναψυχής

Σε καταλύματα οι πισίνες προκάτ συνοδεύονται με ξαπλώστρες, ομπρέλες και τραπεζάκια. Αν και η εικόνα κάποιου να λιάζεται σε μια ξαπλώστρα έξω από μια πισίνα φαντάζει πολυτέλεια, αλλά είναι μια παροχή την οποία μπορείς να έχεις και εσύ. 2 ξαπλώστρες πτυσσόμενες με μια ομπρέλα παραλίας αποτελούν αμελητέο έξοδο και είναι αρκετές για να σε καλύψουν.

Φωτισμός για πισίνες προκάτ

Δεν μιλάμε για τον φωτισμό εσωτερικά της πισίνας προκάτ, μιλάμε για τον φωτισμό του περιβάλλοντα χώρου. Φωτιστικά κήπου με ηλιακή ενέργεια, χειροποίητα φαναράκια και φωτιστικά με βάση τα κοχύλια αναδεικνύουν τέλεια τις πισίνες προκάτ.

Φυτά

Τα ιδανικά φυτά για χώρο με πισίνα είναι τα εξωτικά. Αν στο επιτρέπει το budget σου, ένα φοινικόδεντρο για σκιά, χαλάρωση και ατμόσφαιρα είναι ότι πρέπει για πισίνες προκάτ. Διαφορετικά η δάφνη και το γιούκα είναι προσιτά, εύκολα στην περιποίηση και ανθεκτικά!
Αιώρα δίπλα σε πισίνες προκάτ

Μια αιώρα δίπλα στην πισίνα είναι κάτι παραπάνω από ιδανική. Αν σου το επιτρέπει η διαρρύθμιση του χώρου σου, είναι κάτι απλό, το οποίο αξίζει!

Website: Pisinahellas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *