7 Εντυπωσιακά Διαχωριστικά Εσωτερικού Χώρου για κάθε περίπτωση

Τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου έχουν έρθει για τα καλά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τα τελευταία χρόνια. Από πρακτική οπτική, διαχωρίζουν εύκολα τον χώρο σου χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις στην επιλογή γυψοσανίδας, ενώ από αισθητική οπτική δεν είναι παρά η απόλυτη αναβάθμιση!

1) Διαχωριστικό Αρχοντικής Αισθητικής

Δες το εδώ

Η συγκεκριμένη κατηγορία από διαχωριστικά εσωτερικού χώρου είναι από καρυδιά και θα δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στο χώρο σου. Το διαχωριστικό αυτό έχει σχέδιο που μοιάζει με τα αντίστοιχα από τις εξώπορτες που είχαν τα παλιά αρχοντικά και παλάτια. Δίνει κυριολεκτικά μια βασιλική πνοή!

2) Επιστημονικό Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου

Δες το εδώ

Είναι ένα από εκείνα τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου που θα σε εντυπωσιάσουν αν είσαι του χώρου των Μαθηματικών η γενικά των Θετικών Επιστημών. Το σχέδιο που αναπαριστά μοιάζει με μοτίβο ενός νευρωνικού δικτύου και μπορεί να σου δώσει έμπνευση για τη δουλειά σου όταν χαλαρώνεις στο σπίτι σου. Είναι αρκετά πρωτοποριακό και καλαίσθητο, ταυτόχρονα.

3) Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου φυλλωσιές

Δες το εδώ

Τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου σαν και αυτό σε ταξιδεύουν στη φύση ακόμα και αν μένεις σε κέντρο μεγαλούπολης. Το σχέδιο αναπαριστά φυλλωσιές που δίνουν μια δροσερή και μοντέρνα αίσθηση στο χώρο σου. Όταν θα το κοιτάς από το σαλόνι σου οι μέρες των διακοπών σου θα σου φαίνονται όλο και πιο κοντινές!

4) Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου φύσης

Δες το εδώ

Ίσως από τα πιο ιδιαίτερα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου που θα δεις ποτέ. Έχει ένα πρωτοποριακό σχέδιο που μπορείς να το παρομοιάσεις είτε με τη φύση, είτε με κάποιο μνημείο. Η ιδιαίτερη ομορφιά του θα σε κάνει να χαλαρώνεις ύστερα από μια κοπιαστική μέρα.

5) Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου με μοτίβο

Δες το εδώ

Ένα διαχωριστικό που προσδίδει μεγαλοπρέπεια στο χώρο σου. Με την απόκτηση του θα δώσεις άλλη αξία στο σπίτι σου. Τα σχήματα που αναπαρίστανται, μπορείς να τα βρεις σε μια επιβλητική παλιά εκκλησία η ένα παλαιάς αρχιτεκτονικής αρχοντικό.

6) Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου από Σημύδα

Δες το εδώ

Θα λατρέψεις τέτοιου είδους διαχωριστικά εσωτερικού χώρου γιατί μοιάζουν σαν έργα τέχνης. Το συγκεκριμένο θα μπορούσε να είναι από κάποιο πίνακα του Πικάσο η του Σαλβαντόρ Νταλί, λόγω του εκκεντρικού του σχεδίου. Είναι τεράστια ευκαιρία να έχεις στο σαλόνι σου ένα διαχωριστικό που να θυμίζει έργο τέχνης!

7) Gothic Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου

Δες το εδώ

Στην περίπτωση που είσαι της gothic αισθητικής, τότε πρέπει να κοιτάξεις τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου σαν και αυτό. Δίνει μια κουλτούρα βόρειας Ευρώπης στο χώρο σου και είναι εξαιρετική περίπτωση αγοράς άμα είσαι οπαδός της αναπαλαιωμένης διακόσμησης.

 

Website: Massdeco.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *